Grupare de români, destructurată de autoritățile SUA. Lovituri de milioane de euro

Autoritățile din SUA au destructurat o grupare de români care au dat lovituri de milioane de euro. Totul se întâmpla pe Internet.

Autoritățile din SUA au depistat un grup de 20 de persoane, dintre care 15 români, care au făcut milioane de dolari pe buna-credință a cetățenilor americani.  

Mai exact, suspecții ar fi postat pe siteuri precum eBay, Amazon și Craigslist anunțuri cu produse foarte scumpe vândute la prețuri rentabile. Autoritățile susțin că se foloseau de texte care păreau extrem de veridice. Una dintre metodele de înșelătorie era pretinderea infractorului că este membru al armatei americane și își vinde urgent mașina înainte de a pleca în străinătate. 

Gruparea utiliza identități furate de la americani pentru a crea impresia de veridicitate celor care urmau să le fie victime.

Pentru a-i prinde a fost nevoie de intervenția unor agenți ai Serviciului Secret SUA care i-a localizat pentru a ajuta autoritățile să îi prindă. Până acum 12 dintre ei au fost deja arestați și urmează a fi extrădați în Statele Unite, conform Departamentului de Justiție și Serviciului Secret.

Citește și: HOROSCOP. Astrolog DC News, previziuni 18 - 24 februarie. Zodia a cărei viață se schimbă

Nicolae Popa, aducere. Pașcu: Despre asta Băsescu nu ne spune nimic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel