O gaură neagră supermasivă se îndreaptă către Pământ. Coliziune cu Calea Lactee

O gaură neagră supermasivă se îndreaptă spre direcția noastră cu peste 110 kilometri pe secundă!

Există o gaură neagră masivă de milioane de ori mai mare decât masa Soarelui nostru care se îndreaptă spre Pământ iar într-o zi va anihila viața așa cum o știm, potrivit chaosmosnews . Această gaură neagră supermasivă se îndreaptă spre noi cu 110 kilometri pe secundă și se află în centrul galaxiei Andromeda, cea mai apropiată galaxie de Calea Lactee, galaxia noastră.

În centrul galaxiilor, se află o gaură neagră supermasivă, care se rotește în jurul stelelor. Însă forța gravitațională extrem de puternică a Căii Lactee și a Andromedei, va face ca cele două galaxi să se ciocnească, rezultatul fiind ”înghițirea” Căii Lactee, dat fiind faptul că Andromeda este mult mai mare decât galaxia noastră.

Datorită mărimii Andromedei însă, va exista doar un ”câștigător” în momentul în care cele două galaxii se vor ciocni. Totuși, având în vedere că Andromeda este la 2,5 milioane de ani lumină distanță, va dura mai mult de patru miliarde de ani până când va ajunge la noi, astfel că specialiștii ne dau asigurări că pentru moment suntem în siguranță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel