Nutriționist CELEBRU, ce trebuie știut atunci când prăjim carne

Rodica Mitu / 07 ian 2020 / 22:45 Salveaza PDF Comentarii

Nutriționistul Mihaela Bilic a oferit câteva trucuri legate de carne pentru gospodine.

„Ce trebuie știut atunci când prăjim carne? Că nu e nevoie să mai adăugăm ulei în cratiță - cât ar fi de slabă, orice bucată de carne are un strop de grăsime, iar prin căldură acesta se va topi.

Deci nu încărcați inutil preparatul cu calorii, o lingură de ulei aduce 100cal.

Iar dacă vreți să nu fie greu de digerat, evitați prăjirea excesivă, folosiți o prăjire tip înnăbușire, cu cratița acoperită cu capac”, a scris Mihaela Bilic pe Instagram.

 

VEZI ȘI: O ZODIE poate face cea mai mare descoperire din viața sa. După se schimbă tot


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27