Urmărește emisiunea live


NUP de la Parchet pentru un șef din poliție acuzat de șpagă și teroare

Salvador Caragea
Salvador Caragea

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Salvador Caragea, a ajuns subiect de discuție în Parlamentul României, după ce mai mulți polițiști din județ au denunțat o serie de presupuse abuzuri comise de acesta, în cadrul unei ședințe secrete a Comisiei de Apărare din Senat.

[caption id="attachment_383830" align="alignleft" width="310"] foto: gorjnews.ro[/caption]

Salvador Caragea este subiectul mai multor plângeri depuse de subordonaţii săi şi de mai mulţi oameni de afaceri din judeţ, însă procurorii care au anchetat cazul i-au dat NUP (Neînceperea Urmăririi Penale), potrivit informațiilor prezentate în ediţia de joi a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3. Comportamentul abuziv al şefului IPJ Gorj reiese şi din rapoartele făcute către corpul de control al ministrului de Interne. Inspectorul-şef adjunct şi un comisar-şef dezvăluie modul în care șeful Inspectoratului Județean de Poliție Gorj făcea presiuni asupra angajaţilor săi şi a oamenilor de afaceri din judeţ, dar şi cum a distrus acesta probele în cazul unui incendiu.

Stroe, invitat la audieri

Corneliu Dobriţoiu, şeful Comisiei de Apărare din Senat, a transmis că în urma audierilor au existat indicii foarte serioase cu privire la comiterea unor fapte cu conotaţii penale, existând posibilitatea ca parlamentarii să se adreseze direct organelor statului. Acesta a anunţat că, săptămâna viitoare, membrii comisiei îl vor invita la audieri pe ministrul de Interne, Radu Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel