Nunta de aur pentru 18 cupluri ale comunei dâmbovițene Buciumeni

Comuna dâmbovițeană Buciumeni a îmbrăcat straie de sărbătoare, luni, pe 1 iunie, când 18 cupluri au fost aniversate la împlinirea a 50 de ani de căsătorie. 

Există un obicei ca, după 50 de ani de când soții au primit Sfânta Taină a Cununiei, să aniverseze "Cununia de aur".

Localitatea dâmbovițeană Buciumeni a dorit să-și aniverseze cuplurile într-un mod inedit în acest an, chiar de Ziua Copilului, la baza sportivă a comunei.

Chiar dacă nu au mers la biserică, unde există și o orânduială liturgică, cei șase preoți care slujesc în cele trei lăcașuri de cult ale comunei au oficiat o slujbă de mulțumire. Momentul săvârșirii  slujbei a fost  emotionant pentru toate cele 18 cupluri de aniversați, la care s-au adăugat copii sau nepoții acestora.

"Împreună la bine și la greu, vreme de 50 de ani, cele 18 familii sunt sărbătorite în această zi de sărbătoare. Locuitorii, autoritățile locale, alături de primarul comunei vă arătăm respectul și aprecierea pentru tot ce ați realizat în familie  și ca oameni, dovedind astfel că reprezentați adevărate exemple de viață pentru noi. Ca o recunoaștere pentru tot ce ați contribuit  la clădirea unei comunități de adevărați gospodari care au  susținut și continuat adevăratele valori, administrația locală a organizat pentru dumneavoastră "Nunta de aur", eveniment destinat acelor familii care au împlinia sau vor împlini în acest an 50 de ani și peste 59 de ani de la căsătorie". a declarat Ion Pavel, primarul comunei.

Citește și: Paul Grigoriu, o legendă a radioului românesc, a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel