Nu primi următoarele cadouri de la nimeni

Cadouri
Cadouri

Există câteva obiecte pe care nu este indicat să le oferiţi cadou şi nici să le primiţi, deoarece aduc ghinion.  

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli", a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

„Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire. (...) Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei", a zis bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Despre un cuţit primit în dar, spune că „va poate tăia soarta". Ca acest lucru să nu se întâmple, „este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi", a zis Fecioru.

Şi oglinda face parte din lista obiectelor interzise.

„Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă. Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele", a subliniat Lidia Fecioru.

Cât despre portofele și genţi, ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când sunt oferite în dar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel