Nu primi aceste cadouri de la nimeni! Aduc ghinion și necazuri mari

Cadouri
Cadouri

Există câteva obiecte pe care nu este indicat să le oferiţi cadou şi nici să le primiţi.

Potrivit Lidiei Fecioru, ele fie prevestesc o despărţire, fie aduc boală, fie vă iau din frumuseţe sau energie.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli", a spus Lidia Fecioru, la emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Primul obiect se referă la ceas. „Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire”, a spus Lidia Fecioru.

Nici cuțitul nu este un cadou indicat, deoarece „vă poate tăia soarta". „Este necesar ca, atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi", a spus Lidia Fecioru.

Şi oglinda face parte din lista obiectelor interzise. Acest obiect, dăruit unei femei, de către o altă femeie, „îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea”.

„Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă”, a continuat Lidia Fecioru. 

Şi vasele mari, precum fructierele, salatierele, trebuie să fie date foarte atent. „Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele", a punctat ea.

Cât despre portofele, genţi şi rucsacuri, ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când sunt oferite în dar. „În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul", a susținut Lidia Fecioru.

De asemenea, la perle, „trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur", atrage atenţia bioenergoterapeutul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel