Nu ieși din casă fără să te dai cu acest produs! Capcană în care cad femeile

AGERPRES
AGERPRES

Este toamnă, dar deși temperaturile nu mai ajung la 40 grade, trebuie să ai în vedere un aspect.

Nu te lăsa indusă în eroare de faptul că temperaturile din termometre au scăzut. Razele nocive ale soarelui sunt la fel de puternice şi de dăunătoare, în ciuda valorilor pe care ţi le indică termometrul – în special razele UVA, care sunt responsabile de îmbătrânirea pielii. Radiaţiile UVA reuşesc să pătrundă mai adânc în piele şi contribuie la apariţia ridurilor şi la creşterea riscului de cancer de piele. Aproape 95% dintre radiaţiile UV la care suntem expuşi sunt de tipul UVA, aşa că trebuie să ne protejăm pielea.

Oamenii au nevoie de o protecţie solară (cu SPF, adică) mai agresivă din cauza radiaţiilor care se reflectă în stratul de zăpadă, acum poate chiar mai mult decât în timpul verii. Să nu uităm că mulţi dintre noi participă iarna la activităţi în zone cu zăpadă (mergem la schi, facem snowboarding). Şi aproape 80% dintre radiaţiile UV se reflectă din zăpadă, în timp ce doar 25% se reflectă din nisip, explică specialiştii.

Când trebuie să aplici cremă cu factor de protecție

Multe dintre noi cred că simpla aplicare a produselor cu SPF o dată pe zi, dimineaţa, este suficientă pentru a oferi o bună acoperire întreaga zi. Dacă eşti în aer liber şi îmbrăcată gros, pielea ta va transpira şi crema cu SPF trebuie să fie reaplicată pe parcursul zilei, subliniază medicii dermatologi. Asigură-te că foloseşti un produs hidratant cu factor de protecţie solară (cel puţin SPF 30) şi permite-i cremei să se absoarbă complet în piele înainte de a ieşi din casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel