NOU serial turcesc la Kanal D. Te va cuceri cu o poveste incredibilă și răsturnări de situație

Din 15 iulie, Kanal D le aduce fanilor serialelor turcești producția „Dragoste și secrete”, o captivantă poveste despre iubire și devotament, ce are în distribuție actori extrem de talentați.

Telespectatorii îl vor putea revedea, în rolul principal, pe Keremcem, care i-a cucerit  deja în „Bahar viață furată” (rolul Ates)  și în „Dragoste și ura” (rolul Yaman), ambele producții difuzate de Kanal D.

În centrul intrigii serialului „Dragoste și secrete” se află Ali (Keremcem), un tânăr ambițios, care trebuie să facă față unui tumult de evenimente teribile. Toate acestea se succed odată ce frumoasa Sevda, interpretată de tânăra și talentata actriță Özgü Kaya, intră în viața lui Ali.

Cu personalități complet opuse, aceștia se vor îndrăgosti unul de celălalt și vor fi nevoiți să lupte pentru iubirea lor.  

Serialul „Dragoste și secrete” va fi difuzat, începând din 15 iulie, de miercuri până vineri, de la ora 20:00. Odată cu începerea producției „Dragoste și secrete”, „Mă numesc Zuleyha” va putea fi urmărit în continuare, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel