Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Nou scandal cu Clotilde Armand. De ce a plecat din ședința CL. Reacția lui Florin Manole

Sursă foto: Facebook Clotilde Armand
Sursă foto: Facebook Clotilde Armand

Florin Manole, preşedintele PSD Sector 1, a explicat episodul de astăzi din Consiliul Local al Sectorului 1 din București, mai exact: de ce a plecat primarul Clotilde Armand din ședință?

'La cele mai multe dintre ședințele de Consiliu, aproape toate, doamna Clotilde Armand nu stă până la sfârșit. Uneori, stă foarte puțin și asta la început. Poate este o lipsă de respect să tot comunici pe Facebook că te zbați, că prezinți în Consiliu proiecte care nu sunt votate, dar pe care nu le susții niciodată. Este o ipocrizie și un fapt nepotrivit. Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, doamna Armand a făcut două lucruri.', a spus Florin Manole.

'Pe de o parte, a pus niște proiecte pe ordinea de zi, a treia sau a patra oară, deși acestea au fost respinse anterior de Consiliu. Are o încăpățânare de a propune proiecte legislative pe care nu vrea să le schimbe, deși vede că nu le votează nimeni. Mai mult, a pus pe ordinea de zi suplimentară proiectul de buget, care este cel mai important de votat într-un Consiliu Local. Este un proiect foarte mare. Necesită multe dezbateri. Nu poate fi niciodată la categoria 'și altele', în nicio ședință de CL din țara asta. Ei bine, și astăzi a decis să stea foarte puțin la ședință.', a declarat Florin Manole.

Clotilde Armand a plecat, ca de obicei, din ședința Consiliului Local Sector 1, deranjată că cetățenii vin prea des în consiliu. Avea însă pretenția ca toți consilierii să rămână în sală să-i voteze, în lipsă, proiectele. Consilierii locali PSD nu stau și nu vor sta după mofturile doamnei primar. Vom participa doar la ședințele în care și ea își respectă mandatul și stă la muncă.

'Supărarea ei a venit din faptul că o doamnă, nu i-am reținut numele, nu o cunosc, a venit încă o dată la ședința de Consiliu Local și i-a reproșat niște lucruri. Nu a fost vorba despre un limbaj injurios, dar doamna Armand a decis să se supere pe cetățeni și să lase toți consilierii cu o listă lungă de proiecte pe care ea nu vrea să le susțină, inclusiv proiectul de buget extrem de important, unde ar fi trebuit să explice unde se duce fiecare milion de lei din banii cetățenilor.', a menționat Florin Manole.

'În momentul în care doamna Armand s-a hotărât să plece, în disprețul cetățenilor, consilierii locali PSD s-au hotărât să plece și ei în disprețul doamnei Armand. În concluzie, noi o vom trata pe doamna Clotilde Armand cum îi tratează dânsa pe cetățeni. Dacă întoarce spatele cetățenilor și pleacă din ședință, indiferent de cine este persoana, tânăr sau în vârstă, domn sau doamnă, plecăm și noi din ședințele Consiliului. Nu credem că merită un tratament mai bun decât cel pe care îl oferă domnia sa cetățenilor care vin în ședința de Consiliu.', a precizat Florin Manole, pentru DC News.

Consilierii locali ai PSD și PNL din Sectorul 1 au părăsit, joi, ședința de Consiliu Local, după ce primarul Clotilde Armand a ales să plece, menționând că nu a fost lăsată să vorbească. După plecarea acestora au mai rămas 12 consilieri, fapt care a însemnat lipsa cvorumului pentru continuarea ședinței și discutarea proiectului de buget.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel