EXCLUSIV  Noroc și ghinion pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion, Capricorn, Pești. Schimbări!

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Ne apropiem de oprirea retrogradării planetei Venus. Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru zodii.

Acest tranzit, care a început pe 19 decembrie, a avut numeroase efecte în sfera relațională. A avut ca scop si conștientizarea faptului că solitudinea este una, singurătatea e alta”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Ca de obicei, Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilnic la DCNews și DCNewsTV începând cu ora 9.00!  

Previziuni despre Gemeni / ascendent în Gemeni

„Mercur, guvernatorul vostru, schimbă semnul în timpul retrogradării. Se duce în Casa 8. Aici este o zonă gri pentru voi. De luni, a intrat și Marte acolo. Problemele din intimitate pot fi rezolvate. Cei care nu s-au gândit vreodată să pună bani deoparte e momentul să înceapă să o facă. Pentru cei care au fost bântuiți de anumite frici, frustrări, de luni, pot avea curajul să spună cel mai vulnerabil lucru din ei. O să observați că nu se simtă nimic grav!  Grijă la comenzi, rezervări, programări, taxe - verificați, reverificați! Profesional, anul acesta, sunteți pe cai mari! Dar cai mari nu înseamnă că de mâine ajungeți Bill Gates, ci se vor întâmpla lucruri acum pe care voi le vedeți normale, ele însă pregătesc ceva!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

În prima parte a zilei, nu prea ești în apele tale, dar, după prânz, atitudinea ta se va schimba radical.  

Taur

Faptul că Venus se apropie de mersul direct îți priește. Chiar ai nevoie de mai multă siguranță sau încredere în cunoștințele tale.

Gemeni

Schimbarea semnului lui Mercur se resimte serios. Astrele îți recomandă să nu devii mai suspicios ca de obicei. Mai ales dacă nu ai motiv.

Rac

Începi ziua cu chef de muncă. Vei observa că oamenii din jurul tău nu țin pasul cu tine, dar este posibil să ai pretenții și așteptări mari de la ei.

Leu

Munca este prietenul tău astăzi. Îți vei permite să fii creativ, să îți ajuți colegii și să depui mai mult efort.

Fecioară

Astrele îți recomandă să ții cont de tine în absolut orice. Vei avea curaj.

Balanță

Comunicarea emoțiilor, indiferent de natura lor, te va ajuta enorm. Dacă nu ești de acord cu ceva, spune acest lucru. Nu aștepta să o facă alții!

Scorpion

Te implici prea mult în orice discuție sau în rezolvarea chestiunilor administrative. Vei observa că persoanele din jurul tău sunt mai superficiale.

Săgetător

Nivelul de posesivitate va fi destul de crescut. Este posibil să fii deranjat dacă nu primești mai multă atenție la locul de muncă.

Capricorn

Astrele îți recomandă să fii mai selectiv astăzi sau să îți prioritizezi sarcinile.

Vărsător

Oboseala își spune cuvântul. Este posibil să fii destul de frustrat din această cauză, dar, în afara de odihnă, altă soluție nu ai.

Pești

Astrele îți recomandă să fii sociabill, să te vezi cu prietenii, să participi la evenimente. Plictiseala și rutina îți vor dăuna enorm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel