Norica Nicolai, scandal cu Ghinea: Cu asemenea servanţi...

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Principalul candidat al ALDE la alegerile europarlamentare din 26 mai, Norica Nicolai, a avut un răspuns acid pe Facebook la adresa lui Cristian Ghinea, de la USR. Ghinea criticase anterior scrisoarea trimisă de eurodeputatul ALDE către Guy Verhofstadt, cel care şi-a anunţat participarea la mitingul USR - PLUS din Bucureşti. 

"Directorul: ”De serviciul ăsta răspund eu cu capul... Nu, că fac un infarct!!!”/ Colibaș: ”Da' de ce să-l faceți dumneavoastră, tovarășe director??? Îl fac eu, că de aia sunt aici!!!” Îmi amintesc mereu, cu drag, replicile astea spumoase dintr-o piesă preferată a tinereții mele, se juca la teatrul de comedie, ”Sfântul Mitică Blajinul”. Slugărnicie în stare pură... Și mi le-am amintit iar, în seara asta, văzând cum criticilor mele la adresa lui Guy Verhofstadt le-a răspuns, prompt și slugarnic, Cristian Ghinea de la USR. Cu asemenea servanți, inima lui Guy e în siguranță...", a scris Norica Nicolai pe pagina sa de Facebook. 

Anterior, Nicolai îi scrisese liderului ALDE din PE o scrisoare în care critica participarea sa la mitingul organizat de Alianţa 2020, spunându-i că întreaga listă a celor pe care plănuieşte să-i susţină "geme de odrasle sau discipoli ai poliţiei politice comunist, iar "aşchia nu sare departe de trunchi". 

USR a reacţionat imediat

„Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii. Este o doamnă care era procuror comunist şi băga un om nevinovat la puşcărie pe vremea când noi, majoritatea candidaţilor USR PLUS la europarlamentare, eram la liceu. Este doamna aceea care slugăreşte cu ardoare prin studiourile televiziunii unui turnător la Securitate iar acum are şef de partid fiul unui alt turnător la Securitate”, a replicat Cristian Ghinea pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel