”Nomads”, emisiune nouă la Antena 1. Detaliul ținut încă secret

”Nomads”, emisiune nouă la Antena 1. Detaliul ținut încă secret
”Nomads”, emisiune nouă la Antena 1. Detaliul ținut încă secret

Antena 1 a achiziționat licența formatului ”Nomads”.

Antena 1 a achiziționat licența formatului "Nomads", un reality show care combină abilitățile fizice și psihice ale concurenților, cu instinctul de supraviețuire și jocurile de strategie.

"Nomads" este un show de aventură și supraviețuire creat de Caracol Televisión și care a fost difuzat pentru prima dată sub numele de "El Desafio" în Columbia, unde de aproape 15 ani a devenit o adevărată emblemă a prime time-ului.

Vedete și oameni obișnuiți

În acest format, trei echipe compuse din vedete, dar și oameni obișnuiți, vor fi trimise într-o locație deloc confortabilă, unde vor fi supuse unor experiențe extreme, care le vor pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare echipă va trebui să își dovedească puterea de rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice. În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru "Teritoriu", iar în timp ce echipa câștigătoare va fi cazată într-un resort de lux și va fi răsfățată zilnic, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenților le vor fi trasate sarcini în schimbul cărora vor primi mâncare și un loc în care să doarmă. În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancționată și va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

Eliminări

În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, doi concurenți vor fi nominalizați pentru "Eliminare" și se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiție. În ultima etapă a show-ului "Nomads", ultimii opt concurenți se vor lupta între ei și doar unul dintre ei va deveni câștigătorul acestui reality show de aventură.

Locație exotică

"Nomads" va fi filmată în colaborare cu o echipă de producție Eccholine într-o locație exotică ce va fi dezvăluită în curând.

Producția "Nomads" a fost adaptată în mai mult țări, printre care și Mexic, unde a ajuns deja la al șaselea sezon, iar de curând a fost lansat și în Grecia, unde s-a bucurat de un succes major mai ales la nivelul publicului comercial, înregistrând cote de piață duble față de principalul competitor.

Vezi și: Antena 1, premieră. "Înfruntarea destinului" din 27 iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel