Noi informații despre pedofilul-polițist din Drumul Taberei. Dan Antonescu, specialist criminolog: Este LAȘ

Pedofil Drumul Taberei
Pedofil Drumul Taberei

Fostul șef de la Omoruri, Dan Antonescu, specialist în criminalistică și criminologie, a vorbit despre pedofilul din Drumul Taberei, prins în noaptea de duminică spre luni, de polițiști. 

Pedofilul din Drumul Taberei are 45 de ani, este căsătorit, are o fată de 22 de ani și este în Poliție de peste 10 ani. El este în prezent agent de poliție rutieră. Bărbatul a fost recunoscut chiar de colegii săi de la Rutieră. El le-a spus polițiștilor că ”iubea de mult timp copiii”. ”Acest comportament nu face altceva decât să confirme că sunt lași.” a spus, la Antena 3, fostul șef de la ”Omoruri”, argumentând că acest tip de om cu probleme psihice se ascund în spatele unei familii normale și nu-și asumă faptele. Dan Antonescu a mărturisit că a avut mulți polițiști, jandarmi, procurori în dosare asemănătoare. 

[citeste si]

”Afecțiunile psihice nu țin cont de meseria pe care o practici și nu se declanșează în momente care au legătură cu meseria. Colegii polițistului merită toate aprecierea noastră. Polițistul și-a ales această meserie pentru a apăra legea, nu pentru a o încălca.  Ceea ce are omul acesta este o boală psihiatrică. Oamenii care au probleme psihiatrice nu înseamnă că sunt fără inteligență. Un anume grad de inteligență îi permite acestuia să treacă peste testele psihologice. Am avut nenumărate situații când un polițișt, un jandarm, un procuror au trecut testul, dar la o săptămână, o lună, a intervenit ceva care a declanșat în psihicul lui și i-am găsit în calitate de criminal, sinucigaș” a mai spus criminologul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel