Ninel Cercel arestat. Olguța Vasilescu, REVOLTATĂ

Olguța Vasilescu este revoltată după arestarea secretarului de stat din Ministerul Transporturilor, Ninel Cercel. 

"O noua infracțiune inventata de DNA: ceri demisia unuia care era sa arunce in aer o localitate întreaga din neglijența și te trezești la pușcărie!" a scris ministrul Muncii pe contul său de socializare. 

Procurorii DNA au dispus vineri reținerea lui Ninel Cercel, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, cu privire la săvârșirea infracțiunii de șantaj, după ce acesta ar fi acționat pentru îndepărtarea din funcție a managerului Centrului Zonal de Marfă (CZM) Brașov. 

Potrivit DNA, Ninel Cercel ar fi folosit ca pretext pentru schimbarea șefului CZM Brașov incendiul din 31 octombrie produs la trenul de marfă care transporta azotat de amoniu, deși incidentul nu a avut loc pe raza teritorială de responsabilitate a acestuia.

Conform procurorilor, varianta oferită de Cercel părții vătămate în schimbul demisiei a fost că va fi absolvit de orice răspundere disciplinară, va avea în continuare un post de consilier pe care îl va înființa special și la Brașov, promițându-i totodată că ulterior, în cadrul reorganizării CFR Marfă, îl va susține în fața ministrului pentru a fi numit șef de regională.

Ninel Cercel a primit mandat de arestare pentru 24 de ore, însă ulterior magistrații au respins cererea procurorilor DNA de reținere pentru 30 de zile. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel