Nicușor Dan hotărăște soarta CMS București. Informație IMPORTANTĂ

Nicușor Dan: Un test PCR este 50 de euro. Foto: Crișan Andreescu
Nicușor Dan: Un test PCR este 50 de euro. Foto: Crișan Andreescu

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut declarații despre soarta echipei de handbal CSM București, finanțată în prezent de Primărie.

„CSM București are o echipă de handbal care este angrenată într-o competiție europeană. Ce pot să vă spun este că angajamentul față de această echipă va continua cel puțin până în vara anului viitor, pentru ca parcursul european al acestei echipei să nu fie afectat. E vorba de niște profesioniste care au semnat un contract cu municipalitatea, iar noi suntem oameni serioși și ne ținem de contractele pe care le semnăm”, a transmis Nicușor Dan, în conferința de presă de după preluarea mandatului.

Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta... nu este momentul chiar în aceste două săptămâni să facem analiza când avem coronavirus, termie și situația financiară. Dar, până în primăvară, o să facem o analiză, o să vedem planuri de management, cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse private, e o decizie pe care o să o luăm la momentul acela”, a conchis primarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel