Nicușor Dan, NOU PARTID. Întoarcerea în USR, exclusă vehement

Foto: Facebook.com  Nicușor Dan
Foto: Facebook.com Nicușor Dan

Nicușor Dan afirmă clar că nu se întoarce în USR, partidul pe care l-a fondat și l-a exclus. Nu aceeași hotărâre o are când vine vorba despre fondarea unui  nou partid. 

”E foarte clar, am spus că atât timp cât partidul, printr-un for de conducere, menține decizia luată la referendumul intern, eu nu mă intorc. În momentul ăsta și după decizia Biroului Național care a confirmat referendumul intern, nu se pune problema să revin in USR. Dacă într-un moment viitor, un organ de decizie al partidului întoarce decizia asta, da. De exemplu, un congres viitor, peste doi-trei ani.”, a declarat Nicușor Dan, potrivit hotnews.ro

Despre un nou partid, el a spus marți că ”dacă va exista această necesitate și va exista un grup de oameni care să spună `Noi vrem să răspundem acestei necesități`, o să facem un partid”. Întrebat de sursa citată ce a vrut să spună, el a răspuns: ”Ce am vrut să spun a fost că în momentul în care am înființat USB-ul în primăvara anului trecut, partidul a răspuns la o necesitate de a propune candidați în București. Nu vreau să fac un partid de dragul de a face un partid. Dacă o să constat la un moment dat că există o necesitate în societate și un grup de oameni care răspund acelei necesități, da, atlfel, nu.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel