NICUȘOR CONSTANTINESCU ar fi părăsit spitalul din SUA luna trecută

NICUȘOR CONSTANTINESCU, președintele CJ Constanța, pe numele căruia Tribunalul Bucureşti a emis mandat de arestare preventivă, este de negăsit în SUA.

NICUȘOR CONSTANTINESCU. În condițiile în care avocaţii şefului CJ Constanţa susţin că acesta este internat în spitalul Johns Hopkins din Chicago,  reporterii TVR au stat de vorbă cu reprezentanţii unităţii medicale, care spun că NICUȘOR CONSTANTINESCU a părăsit spitalul încă din luna mai, iar acum nimeni nu ştie unde se află.

"Nu este aici. Nu știu unde poate fi, dar nu este în spital, fizic. Poate a mai venit pentru o procedură, dar nu mai este aici. Domnul acesta nu mai este în spital de luna trecută", a declarat reprezentantul Spitalului John Hopkins pentru TVR.

Citește și: NICUȘOR CONSTANTINESCU. Instanța admite cererea DNA de arestare

NICUȘOR CONSTANTINESCU a obținut permisiunea procurorilor de a părăsi țara pentru a se trata în Statele Unite, însă promisese că va reveni în România pe 11 iunie. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum procurorii au cerut mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele său.

NICUȘOR CONSTANTINESCU. Tribunalul Bucuresti a admis, luni, cererea procurorilor DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu. Decizia nu este definitivă și a fost deja contestată de avocații lui Nicușor Constantinescu la Curtea de Apel București.

Citește și: Soția lui NICUȘOR COSTANTINESCU, în lacrimi. "Nu e LAȘ"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel