Urmărește emisiunea live


Soția lui NICUȘOR COSTANTINESCU, în lacrimi. "Nu e LAȘ"

Codruţa Constantinescu, soţia preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a spus, plângând, luni seară, la "Sinteza Zilei", că soțul său este un luptător, nu un laș. 

Codruţa Constantinescu a vorbit, la Antena 3, după ce inspectorii IPJ i-au călcat pragul pentru a pune în executare mandatul de arestare preventivă a lui Nicușor Constantinescu. 

"Au venit doi domni inspectori de la IPJ Constanţa cărora le-am permis accesul în casă, pentru că altfel mi-au spus că vor veni cu jandarmi", a afirmat Codruţa Constantinescu.

NICUŞOR CONSTANTINESCU: DNA cere arestarea președintelui CJ Constanța aflat în SUA 

"Este o lovitură psihologică care i se dă. Soţul meu e un luptător. Nu este un laş. Nu ar fugi din România, dar e un om bolnav, care are nevoie de linişte în momentul ăsta. (...) Soţul meu a plecat din ţară, să se opereze, cu acordul DNA", a mai spus femeia.

Tribunalul Bucureşti a decis luni arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, după ce procurorii DNA au cerut înlocuirea controlului judiciar cu această măsură preventivă, pentru că preşedintele CJ Constanţa nu a revenit în ţară după ce a fost operat în SUA. Decizia este definitivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel