Nicole Cherry, gest neașteptat din partea Antoniei: E ceva nou pentru mine

Nicole Cherry, gest neașteptat din partea Antoniei: E ceva nou pentru mine
Nicole Cherry, gest neașteptat din partea Antoniei: E ceva nou pentru mine

Nicole Cherry, sâmbătă, este invitata Andrei Trandaş în cea mai nouã ediţie a emisiunii „Stăpânii Vedetelor”. Îndrãgita cântãreaţã va povesti despre momentul emoţionant în care a primit cadoul pe care şi-l dorea cel mai mult.

„Pe King l-am primit de la Antonia, de Mărțișor, acum 2 ani. A vorbit cu ai mei înainte. Eu îi tot ziceam că vreau un câine, cã ai mei nu îmi cumpără, pentru că nu o să am grijă de el.  Aşa cã, dupã o vacanţã în Grecia, m-a sunat și mi-a zis că vine să îmi aducă o geantă, pe care mi-o cumpãrase. Mi-a dat o geantã de câine. Mã uitam la ea și mã gândeam ce fac eu cu o geantă de câine. Când văd că iese un ghemotoc de acolo!"

Primul ei cățel

Nicole spune că ea nu a mai avut alt animăluț, King este primul ei cățel: „E primul meu cățel. A mai avut sora mea când era mai mică, dar eu nu am reușit să îl prind. E ceva nou pentru mine."

Mai multe despre cățelușul King și cum îl îngrijește Nicole pe micuțul ei prieten, telespectatorii vor afla, sâmbătă, de la 13.30, în cadrul emisunii „Stăpânii Vedetelor" de la Antena Stars.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel