Nicolae Tănase, instructor ucis. Teo Trandafir, prima reacție

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Nicolae Tănase, 56 de ani, era directorul poligonului UTI de la Piaţa Sudului, din Bucureşti. El a fost ucis marţi seară de un tânăr depresiv, pe care îl asista la trageri.

Teo Trandafir a fost șocată când a aflat că Nicolae Tănase, directorul poligonului din cadrul companiei UTI, a pierit. Vedeta își amintește că în urmă cu o lună, Teo Trandafir și Bursucu, colegul său de platou, i-au făcut o vizită în poligon instructorului.

"Este incredibil. În urmă cu o luna l-am vizitat la poligon. Ne-a învățat să tragem, și pe mine, și pe Bursucu. A fost uimit când a văzut cât de bine ne-am descurcat amândoi, deși nu mai pusesem mână pe armă. Era un om deosebit, dedicat meseriei, un instructor foarte bun, căruia îi plăcea să fie ascultat de cursanți. Bursucului i-a plăcut atât de tare să tragă cu pistolul, încât a făcut-o de mai multe ori, dovedind că are aptitudini reale. La un moment dat, chiar, instructorul l-a provocat pe Bursucu. I-a spus că nu nimerește țintă de la o anumită distanță. Au pus pariu, pe o sticlă de suc. Bursucu a nimenit și a câștigat pariul. O sticlă de suc pe care nu o va mai primi niciodată...", a povestit Teo Trandafir, scrie Wowbiz.

VEZI ȘI: Motivul halucinant al crimei de la poligonul UTI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel