Urmărește emisiunea live


Nicolae, discuție cu Regele Mihai, după ce a fost exclus: Nu cred că el a luat decizia

Fostul principe Nicolae a dezvăluit, la Antena 3, că a vorbit cu Regele Mihai după ce a fost exclus din linia de succesiune a Casei Regale. 

Ultima discuție pe care a avut-o cu Regele Mihai a fost în 18 septembrie 2015. Nicolae a fost exclus din linia de succesiune în august 2015.

Fostul principe a afirmat că au vorbit despre mașini, avioane, ce au mai făcut. Lui i s-a părut ciudat că Regele Nicolae l-a întrebat ce face în România, cum îi este în țară. 

”Am vorbit aproape tot timpul despre mașini, avioane. Am eu o pasiune. Avem mai multe pasiuni comune. Am vorbit despre ce s-a întâmplat, despre ce distracții am avut. A fost pace. Am fost fericit despre ce s-a întâmplat. Am vorbit un pic despre ce s-a întâmplat în august. El m-a întrebat cum e în România pentru mine, ce fac acolo și de ce cineva ar întreba asta dacă a luat o decizie. Nu vreau să intru în detalii personale, dar zic că... nu cred că a fost decizia lui” a spus fostul principe.

Despre mama sa, fostul principe a afirmat că mama sa a fost rece cu el. A vorbit cu ea după comunicatul de presă de luni, dar aceasta i-ar fi dat copy-paste din comunicatul Familiei Regale. 

Despre ce s-a întâmplat la reședința Regelui Mihai din Elveția, Nicolae a afirmat: ”Nu e uman.” Fostul principe a mai afirmat că voia ”o discuție de 2 minute cu bunicul meu”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel