Nico, ce nu se știa despre artistă: Acum le iubesc

Nico
Nico

Nu toată lumea știe despre Nico faptul că ea este o mare iubitoare de animale și are acasă nu mai puțin de nouă patrupede. 

Nico susține că, deși nu este deloc simplu să ai grijă de atâtea suflete, cei cinci căței și cele patru pisici reprezintă pentru ea o parte din familie.

"Covoarele trebuie să le duc o dată la o lună de zile la curățătorie, tapițeria trebuie să o spăl periodic. Dar eu nu am avut animale în copilărie și acum le iubesc foarte mult. Simt întotdeauna că ele mă liniștesc și mă relaxează. Pe unele dintre ele le-am primit cadou, pe altele le-am salvat pe de stradă.

Consum o grămadă de timp cu animăluțele, pentru că nu este ușor. Au și ele problemele lor și noi pe ale noastre, dar nu le neglijăm. Când eu și soțul meu ne așezăm la masă, toate animalele sunt în jurul nostru", povestește Nico în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", de la Antena Stars.

Cum reușește să se împartă între responsabilitățile zilnice și cele nouă viețuitoare pe care le are în casă, cât de mult le iubește și ce face pentru ele, Nico povestește sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel