Neymar și Draxler, încăierare la antrenament. PSG, un butoi cu pulbere

Nervii au explodat la PSG, după înfrângerea în fața celor de la Montepellier, Neymar și Draxler fiind protagoniștii unei încăierări.

la ultimul antrenament al PSG, Neymar Jr. s-a certat cu mijlocașul Julian Draxler, 25 de ani, după meciul pierdut împotriva celor de la Montpellier, scor 2-3, în Ligue 1 și a fost nevoie de intervenția staff-ului pentru ca cei doi să nu se rănească, conform cotidianului Le Parisien.

Confruntarea violentă a izbucnit după meciul pierdut de PSG în fața lui Montpellier, 2-3, în campionatul Franței, atunci când Draxler, mijlocașul neamț în vârstă de 25 de ani, l-a criticat pe Neymar pentru viața lui extrasportivă și i-a reproșat lucruri personale. Neymar a explodat și i-a răspuns neamțului „Cine ești tu să-mi vorbești așa? Tu nu faci nimic, știi doar să dai pase în spate". De aici totul a degenerat și a fost nevoie de intervenția antrenorului Thomas Tuchel și a directorului sportiv al clubului, Antero Enrique, pentru ca cei doi să fie despărțiți.

Citește și: VIDEO Atmosferă de "înmormântare" în vestiarul Barcelonei, după 0-4 cu Liverpool

Paris Saint-Germain a căștigat campionatul francez, dar a pierdut Cupa Franței și a fost eliminată încă din optimi în Liga Campionilor, iar în ultimele etapa are o singură victorie și patru înfrângeri, ceea ce stârnit un intreg scandal in vestiar.

Citește și: Liverpool - PSG, Champions League, rezultat live. Ciocnirea titanilor, cel mai așteptat meci al zilei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel