VIDEO Atmosferă de ”înmormântare” în vestiarul Barcelonei, după 0-4 cu Liverpool

VIDEO Atmosferă de ”înmormântare” în vestiarul Barcelonei, după 0-4 cu Liverpool
VIDEO Atmosferă de ”înmormântare” în vestiarul Barcelonei, după 0-4 cu Liverpool

Fotbaliștii Barcelonei au fost extrem de afectați după eliminarea din Liga Campionilor de cei de la Liverpool, jucătorii lui Jurgen Klopp producând una dintre cele mai mari surpriz în această fază a competiției.

Messi a ieșit din peluza arenei Anfield cu ochii pierduți, Ter Stegen cu brațele lăsate pe lângă corp, părând distrus. Sosirea jucătorilor din Barcelona la vestiar a semănat cu o înșiruire de ”fețe palide”, după cum remarcă cei de Diario Sport, din Spania. Înăuntru, în singurătatea camerei, era o dezolare totală, o ”atmosferă de înmormântare cu drepturi depline”, mai remarcă jurnaliștii prezenți la stadion.

Catalanii nu au făcut nicio declarație după meci. Jurnaliştii de la sport.es au remarcat ce atmosferă a fost în vestiarul catalanilor după dezastrul de pe Anfield, venit la numai şase zile distanţă de succesul cu 3-0 din turul de pe Camp Nou: "Nu am văzut niciodată aşa ceva, un vestiar precum acesta, cu atât de multă tăcere", a povestit o sursă pentru cotidianul catalan.

Citește și: VIDEO "You will never walk alone!" - Anfield Road, cutremurat după meciul FABULOS al lui Liverpool

Nimeni nu a comunicat cu nimeni după încheierea partidei, jucătorii Barcelonei neputând să ofere nicio decalarație, în timp ce pe Anflield Road suporterii ”cormoranilor cântau fericiți ”You will never walk alone”.

VIDEO 1

Jucătorii Barcelonei au părăsit în tăcere, unul câte unul, stadionul. Niciunul nu a oferit declaraţii după meci.

VIDEO 2

În plus, suporterii catalani i-au aşteptat pe oamenii lui Ernesto Valverde pe aeroportul din Liverpool, unde i-au insultat şi le-au reproşat atitudinea de pe Anfield. Potrivit sport.es, jucătorii erau în stare de şoc, incapabili să găsească explicaţii pentru ce au păţit pe Anfield. Un membru al staff-ului tehnic le-a propus fotbaliştilor o discuţie în care să încerce să găsească răspunsuri pentru ce s-a întâmplat, însă jucătorii nu au reacţionat în niciun fel.

Citește și: Liverpool - Barcelona rezultat | VIDEO Retur de foc pentru un loc în finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel