Neymar, apariție de senzație în cantonament. Extravaganță care-l caracterizează

Neymar, apariție de senzație în cantonament. Extravaganță care-l caracterizează. foto: @neymarjr - FB
Neymar, apariție de senzație în cantonament. Extravaganță care-l caracterizează. foto: @neymarjr - FB

Neymar a sosit sâmbătă la bordul unui elicopter la centrul de antrenament al echipei naţionale de fotbal a Braziliei, în apropiere de Rio de Janeiro

Echipa națională a Braziliei se pregătește pentru a începe pregătirea pentru Copa America, competiţie pe care "Selecao" o va disputa pe teren propriu, relatează AFP. Fidel stilului său exibiţionist, atacantul echipei Paris Saint-Germain a sosit la complexul de la Granja Comary din Teresopolis la bordul unui elicopter negru purtând iniţialele "NJR" (Neymar Junior).

Ceilalţi opt jucători sosiţi în zilele precedente au venit cu maşina. Îmbrăcat în negru şi purtând o şapcă întoarsă invers, Neymar s-a oprit câteva momente pentru a saluta copiii care îl aşteptau la ieşirea din elicopter şi s-a precipitat într-un van alături de coechipierii săi către centrul de antrenament.

Copa America



"Este multă presiune, dar când echipa noastră îşi găseşte ritmul, cu sprijinul suporterilor, suntem de neoprit", a afirmat "Ney" într-un mesaj video difuzat de Confederaţia braziliană (CBF) pe reţelele de socializare.

Brazilia a început pregătirile cu un efectiv redus, doar opt jucători fiind prezenţi în primele trei zile. Copa America va fi găzduită de Brazilia, între 14 iunie şi 7 iulie. 

Brazilia, care nu a mai câştigat Copa America din 2007, va juca meciul de deschidere împotriva Boliviei, pe 14 iunie, la Sao Paulo. "Selecao" va întâlni apoi Venezuela pe 18, la Salvador, şi va reveni la Sao Paulo pentru ultimul său meci din grupă, cu Peru, pe 22. Brazilia va juca două amicale înaintea competiţiei, cu Qatar, pe 5 iunie la Brasilia, şi cu Honduras, patru zile mai târziu, la Porto Alegre.

Citește și: Copa America. Icardi, din nou probleme la lotul Argentinei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel