Urmărește emisiunea live


Next Star - Finală popularitate. Invitați special, vedete

Sâmbătă, 25 august, de la ora 20.00, la "Next Star", Marian Drăgulescu, Cezar Ouatu, Nicolae Voiculeț și Călin Geambașu vor urca pe scena finalei de popularitate a celui de-al nouălea sezon, alături de patru dintre concurenții serii. Pentru că momentele respectivilor copii necesitau implicarea unor vedete, acestea au acceptat cu bucurie invitația de a urca pe scenă alături de micii concurenți.

Astfel, Marian Drăgulescu va evolua la paralele alături de David Puicea (12 ani), din București, Nicolae Voiculeț o va acompania la nai pe Alexandra Șerban (14 ani), din Covasna, care vine să bată toaca, Cezar Ouatu va cânta împreună cu David Petre (11 ani), din București, în cadrul unui moment de muzică și umor, pe când Călin Geambașu va bate la tobe alături de fiul său, Davin (9 ani).

Copii talentați din România vor urca sâmbătă, 25 august, de la ora 20.00, pe scena de la "Next Star", în finala de popularitate a celui de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru. Telespectatorii Antenei 1 vor decide cine este câștigătorul Trofeului de popularitate și al premiului de 5.000 de euro, votându-și preferatul la numărul de sms 1272. Jurații Pepe, Lidia Buble și Dorian Popa vor avea de această dată doar un rol consultativ.

Telespectatorii vor avea de ales dintre 16 copii și trupe cu aptitudini deosebite în diverse domenii, care vor încerca să-i impresioneze cu demonstrații dintre cele mai spectaculoase, de la magie, dresură de câini și dans pe hoverboard la acrobații la bară, gimnastică și teatru de păpuși.

Cine va fi câștigătorul finalei de popularitate a celui de-al nouălea sezon "Next Star", telespectatorii vor afla sâmbătă, 25 august, de la ora 20.00, numai la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel