NETFLIX, anunț pentru utilizatorii aplicației pe Android

Netflix
Netflix

Netflix a anunțat că testează o reproiectare a aplicației Android, pentru ca utlizatorii acesteia să nu se plictisească de design-ul clasic.

Netflix, cel mai popular serviciu de streaming, testează o reproiectare aplicației Android, să nu te plictisească cu acelați ”peisaj”.

Cei de la Reddit au scos la iveală planurile pe care le are Netflix pentru finalul de an

Deși nu există multe capturi de ecran cu care ți-ai putea face o imagine clară a noii aplicații de pe Android, poți vedea câteva detalii despre cum va arăta și care sunt modificările pe care le va aduce noua versiune.

Din ceea ce se vede, toate butoanele au fost mutate în partea de jos, inclusiv cele de Home, Căutare, Descărcări și Profilul meu. Poate că mutarea butoanelor nu este tocmai revoluționară și nu va schimba cu mult ceea ce ai văzut deja, dar utilizatorul adaugă că aplicația va avea și o opțiune de „Skip Intro” și „Skip Recap” (opțiuni disponibile în versiunea web), un hub cu notificări, dar și o secțiune dedicată, ca „Lista mea”, unde-ți salvezi ce ai nevoie, notează playtech.ro

Numărul versiunii menționate este 5.10.1 (cod 25262), deci după asta ar trebui să te uiți când va fi oficială. În orice caz, Netflix este un exemplu bun când vine vorba de actualizat aplicațiile. De cealaltă parte este HBO cu aplicația serviciului Go la o calitate care lasă de dorit și pentru 2015, nu doar prezent. Nu poți descărca offline, nu poți trece peste intro, iar stabilitatea este ceva de dorit, nicidecum livrat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel