Urmărește emisiunea live


Nelu Iordache: Silaghi avea aparat de bruiaj a interceptărilor

neluiordache
neluiordache

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, avea în casă un aparat creat pentru a bruia eventuale interceptări, potrivit denunțului omului de afaceri Nelu Iordache, citat de referatul procurorilor anticorupție.

Administratorul Romstrade, Nelu Iordache, se află în închisoare din decembrie 2012, pentru deturnare de fonduri de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR).

”Când am ajuns la Silaghi Ovidiu acasă, i-am spus acestuia motivul pentru care am venit. Din ce am observat, știa că urmează să vin la el și știa și de problema rezilierii. Încă înainte de a începe discuția. Silaghi Ovidiu a pornit un aparat de bruiaj. După ce i-am spus pentru ce am venit, și i-am zis că am banii la mine, precizându-i și cuantumul sumei, mi-a zis că este ok și m-a pus să pun banii pe o masă din cameră. În continuare, ne-am mutat în altă cameră, unde era și Ș.R. unde Silaghi Ovidiu mi-a spus că va lua legătura cu P.M. a doua zi dimineață pentru anularea rezilierii și am băut un pahar de vin. Întâlnirea a durat aproximativ 40 de minute”, se arată în referatul DNA, conform Antena 3.

DNA a cerut, luni, avizul Camerei Deputaților pentru a începe urmărirea penală pe numele lui Ovidiu Silaghi. Liberalul este acuzat că, din funcția de ministru al Transporturilor, a făcut trafic de influență în favoarea lui Nelu Iordache, de la care a luat și o mită de 200.000 de euro, în schimbul căreia trebuia să se asigure că CNADNR nu reziliază unele contracte cu Romstrade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel