Negrescu, demisie. Barna: România abandonată

Preşedintele USR, Dan Barna, îl acuză pe Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, că ''îşi abandonează ţara cu două luni înainte de cel mai important moment din istoria europeană a României - preşedinţia Consiliului UE, doar pentru că ştie că va fi un eşec. 

România abandonată! Demisia lui Victor Negrescu se înscrie din toate punctele de vedere în logica în care PSD şi ALDE tratează România şi îi tratează pe români. Să îţi abandonezi ţara cu două luni înainte de cel mai important moment din istoria europeană a României doar pentru că ştii că va fi un eşec şi nu vrei să fii tras la răspundere este de neiertat, indiferent de alte motive, a scris Barna duminică pe Facebook. 

El consideră că preşedinţia României la Consiliul UE din 2019 era, oricum, un proiect eşuat din cauza acestui Guvern. Acum, însă, devine un abandon pentru români şi pentru Uniunea Europeană. Ruşine, PSD şi ALDE!, spune Barna. 

Presa a relatat sâmbătă că ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-ar fi depus demisia din funcţie. Ulterior, Negrescu a precizat, pentru Agerpres, că îşi rezervă dreptul să îşi exprime punctele de vedere în cadrul Guvernului şi al Partidului Social Democrat, din a cărui conducere face parte. Duminică, acesta a revenit cu precizări, afirmând că preşedinţia Consiliului Uniunii Europene de anul viitor este "a României, a tuturor românilor, nu a unui ministru delegat". El a spus că nu are mize personale şi că ar lucra şi benevol la un proiect atât de important dacă se doreşte acest lucru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel