Negoiță, refuz pentru Ștefănescu, în direct. ”Dăncilă m-a făcut să-mi fie jenă că sunt român”

Robert Negoiță
Robert Negoiță

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a vorbit despre rezultatele alegerilor din 26 mai, dar și despre greșelile pe care le-a făcut Partidul Social Democrat. 

”Pe mine nu mă surprinde deloc. Ba chiar îmi confirmă așteptările. Nu este un moment de bucurie, nu am de ce să fiu fericit. Este un moment de mare tristețe. Țara a fost condusă într-un mod cât se poate de neprincipial și greșit. Într-o direcție greșită este și partidul și, pe cale de consecință, nu facem decât să culegem consecințele. În primul rând, doamna Viorica Dăncilă nu  mai are ce căuta ca prim-ministru. Eu sunt un român demn. Niciodată nu mi-a fost rușine să spun că sunt român. Prestația doamnei prim-ministru, Viorica Dăncilă, atât internă, dar mai ales internațională, m-a făcut de foarte multe ori să îmi fie jenă că sunt român, ceea ce consider că este inacceptabil. Nu are niciun fel de calități pentru a ocupa această funcție. Am fost singurul care am votat împotriva numirii dânsei ca premier”, a declarat Rober Negoiță, primarul Sectorului 3, în direct la Antena 3. 

Unde s-a greșit?

În cadrul discuției de la Antena 3, Robert Negoiță a explicat și unde a greșit Partidul Social Democrat. 

”Felul în care a fost întocmită echipa de guvernare și modul în care a funcționat echipa de guvernare a fost într-un mod cât se poate de dictatorial și de netransparent și de neprincipial. Mult prea mulți oameni din categoria Vioricăi Dăncilă au făcut și fac în continuare parte din aceeași echipă. Oameni care nu sunt capabili. Atât Guvernul, cât și țara au fost conduse într-un mod cât se poate de greșit, ca să nu zic prost”, a precizat Negoiță. 

Robert Negoiță: ”Demisia și acasă”

În cadrul intervenției telefonice, primarul Sectorului 3 a avut posibilitatea să intre în dialog cu secretarul Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, dar acesta a refuzat categoric. 

”Nu vreau să intru în dialog cu domnul Ștefănescu. Deci vă rog frumos. Cu astfel de indivizi nu am ce să dialoghez. Vă rog frumos. Faptul că s-a înconjurat de nulități gen Codrin Ștefănescu în conducerea partidului și Guvernului, iarăși este un motiv în plus pentru care ar trebui să fie sancționat - n.r. Liviu Dragnea. Faptul că după un astfel de dezastru vine aseară să ne spună că PSD trebuie să păstreze guvernarea, consider că este lipsit total de realism. Nu poți guverna o țară care este împotriva ta. Demisia și acasă. Nu există altă soluție decentă. Nu mă aștept la așa ceva din partea domnului Dragnea, dar în opinia mea, singura variantă cât de cât decentă, nu putem să ne așteptăm la astfel de chestii din partea dumnealui. Niște oameni josnici...”, a mai precizat Robert Negoiță în direct la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel