Năstase: Ar putea fi SURPRIZA de Crăciun pentru români

Adrian Năstase a realizat un articol pe blogul personal, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Fostul premier spune că există șanse ca Moș Crăciun să aducă românilor un nou Guvern. 

(...)Ma intreb, totusi, in fiecare an, de Sarbatori, de ce oare ne place sa ne imbatam cu iluzia ca sarbatorile de iarna se aseamana cu tasta delete a calculatorului ce sterge intr-o fractiune de secunda ceea ce nu ne place din trecut, dandu-ne sansa de a privi cu speranta viitorul? Probabil…

(...)

Va doresc, dragi prieteni, sa aveti sarbatori fericite, alaturi de cei dragi, sa uitati lucrurile rele din anul care se incheie si sa renasteti in speranta, in credinta si in iubire!

Si anul acesta, Craciunul exista. Alaturi de miracolul lui. Daca a supravietuit prin veacuri, in ciuda grijilor de tot felul, e pentru ca se bazeaza pe cu totul altceva decat pe dezordinea fiecarei zile din restul anului. Craciunul pleaca de la lumina care rezista in fiecare dintre noi, aduna iubirea si prietenia si amintirile comune din familii, nu le lasa sa moara si le transforma pentru cateva zile in ceva infinit de puternic. Ca viata insasi.

(...)

Si sa va mai spun un lucru, daca vom fi cuminti, Mosu’ s-ar putea sa ne aduca chiar si un guvern!," a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel