MRU: Simt o nelinişte apăsătoare...

MRU_Băsescu
MRU_Băsescu

Președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, susține că este înspăimântător ce se întâmplă acum în România, și mărturisește că simte o "neliniște apăsătoare".

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, într-o postare pe blogul personal, critică decizia USL de a trece STS la MAI, apreciind că premierul Victor Ponta crede că astfel va obține voturi în acest an electoral.

"USL vrea cu orice preţ să pună un argat politic la conducerea STS-ului. Proiectul de lege al USL, privind trecerea STS la MAI, este neconstituţional. Simt o nelinişte apăsătoare, acum în an electoral. Ponta este convins că STS îi va aduce voturi dacă îşi plantează un om la conducerea instituţiei care are în subordine toată infrastructură de comunicaţii şi informatică pentru procesele electorale", a scris liderul FC.

În opinia fostului premier, proiectul de lege pentru ca STS să treacă în subordinea MAI ar fi fost pregătit de mult, întrucât "Este o obsesie politică veche a PSD-ului de a-şi numi oamenii de partid în fruntea acestei instituţii", iar anul 2014 este crucial, mizele fiind mari.

În final, Mihai Răzvan Ungureanu acuză USL că încearcă acum "să schimbe întregul sistem de securitate, sistem aflat în conformitate cu prevederile NATO. Este înspăimântător ceea ce se întâmplă, la momentul de faţă, în România", conchide președintele FC.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, că una dintre urgenţele parlamentare ale începutului acestei sesiuni  este proiectul de lege referitor la reorganizarea STS: “(...) se depune azi la Camera Deputaţilor proiectul de lege privind reorganizarea STS”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel