MRU, despre Elena Udrea: Eroină a PMP, luată prin surprindere

Prim-vicepreședintele PDL, Mihai Răzvan Ungureanu, se declară curios în legătură cu cine va fi desemnat prezidențiabilul PMP.  Asta după ce, așa cum anticipase, Cristian Diaconescu a fost folosit pentru pre-campania Elenei Udrea, "care avea nevoie să fie chemată să îndrepte o situație dezastruoasă".

Fostul președinte al FC, Mihai Răzvan Ungureanu, reacționează, într-o postare pe Facebook, față de afirmațiile recente ale liderul PMP, Elena Udrea, privind un nou vot în partidul agreat de Traian Băsescu pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale din toamnă. 

"Am spus că îmi e teamă că desemnarea lui Cristian Diaconescu pe poziția de prezidențiabil al PMP să nu îi fie fatală acestuia. Îl prețuiesc pe fostul consilier prezidențial, dar constat cu tristețe că am avut dreptate. A fost folosit pentru o pre-campanie a doamnei Elena Udrea care avea nevoie să fie chemată să îndrepte o situație dezastruoasă. Și iată cum "externistul sadea", pentru a cărui susținere a semnat însuși Traian Băsescu, devine o piatră de moară pentru PMP. În rolul de eroină luată, desigur, prin surprindere: Elena Udrea.

Citește și Elena Udrea și Cristian Diaconescu, candidații PMP pentru prezidențiale. Decizia, marți

În urmă cu o lună, când am declarat că Elena Udrea aduce grave prejudicii Dreptei, că nu urmărește în niciun fel unificarea sau măcar colaborarea forțelor de dreapta, am fost acuzat de misoginism. Când am spus că Traian Băsescu va fi cel care va deconta nota de plată a doamnei Udrea, am fost catalogat drept fripturist și că m-am lepădat de Traian Băsescu. Așa că nu îmi rămâne decât să asist cu maximă curiozitate la procesul de alegere între Cristian Diaconescu și Elena Udrea", a scris Mihai Răzvan Ungureanu.

Mai mult, noul lider democrat-liberal taxează și criticile pe care Elena Udrea le-a exprimat la adresa prezidențiabilului PDL, Klaus Iohannis, apreciind că pauzele acestuia spun mai mult decât discursul șefei PMP.

"Mai adaug și dezamăgirea Elenei Udrea în fața discursului lui Klaus Iohannis. Pentru domnia sa, domnul Iohannis e prea tăcut și face prea puțin spectacol. Cred că are perfectă dreptate aici și țin să precizez că pauzele lui Klaus Iohannis spun de zece ori mai mult decât discursul doamnei Udrea. România nu se salvează la televizor, așa cum cred Elena Udrea și Victor Ponta, deopotrivă. România nu funcționează după grila televiziunilor și dacă astăzi suntem în halul în care suntem este pentru că am avut o mulțime de politicieni care au crezut că se guvernează din studiourile de televiziune", conchide fostul premier. 

Potrivit celor afirmate, miercuri, de către Elena Udre, săptămâna viitoare va avea loc un nou vot în Colegiul PMP pentru alegerea prezidențiabilului acestei formațiunii politice, nominalizările fiind două: șefa PMP și Cristian Diaconescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel