Monica Iacob Ridzi a ajuns la Spitalul Penitenciarului Jilava

Tiberiu Iacob Ridzi, soțul Monica Iacob Ridzi, a declarat, marți seară, la Prime Time News, că fostul ministru a ajuns la Spitalul Penitenciarului Jilava, după 30 de ore petrecute, pe drum.

"La 19.30 a ajuns. De aproape 30 de ore este pe drum", a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

În acest sens, Tiberiu Iacob Ridzi a subliniat faptul soția sa suferă "de o afecțiune a sângelui rară, care îi afectează, în mod foarte grav, sistemul imunitar".

"Asta înseamnă că orice răceală banală sau infecție cu un virus poate să îi fie fatală, dacă nu este sub asistență medicală (...) Cea mai mare parte a bolilor au apărut după ce a pornit acest scandal și această situație. Cea mai mare parte a acestor afecțiuni a apărut după", a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Întrebat la ce risc a fost supusă Monica Iacob Ridzi, cu privire la modul în care a fost transportată, Tiberiu Iacob Ridzi  a răspuns:

"Înseamnă o expunere la niște factori de risc foarte mari, în legătură cu acestă afecțiune. Demersul pe care soția mea l-a făcut, în cazul penitenciarului, a fost acela de a cere acest tranfer către un spital penitenciar, pentru că se simțea rău. Soția mea a făcut o cerere, în acest sens, să i se pună la dispoziție o ambulanță pentru acest transport. Răspunsul a fost acela pe care îl vedeți, a fost dusă cu duba, de ieri de la ora 13 nu am mai putut lua legătura cu ea. Și nici avocatul", a afirmat Tiberiu Iacob Ridzi. 

Citește și: Monica Iacob Ridzi așteptată de ore bune la Spitalul Penitenciar Jilava

Pe de altă parte, întrebat dacă va mai face o altă cerere, către penitenciar, Tiberiu Iacob Ridzi a răspuns:

"Eu mâine o să vorbesc și o să mă programez la o vizită, pentru a putea să intru în legătură cu soția mea și să văd ce se poate face în continuare. Indiferent, o sentință la închisoare nu trebuie să fie dublată de o sentință la moarte", a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel