Modificările din apartamente, în dezbatere. Se cer noi reguli

Vlad Manolache / 04 iun 2018 / 17:14 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Modificările din apartamente, care necesită distrugerea unor pereți, ar putea fi făcute doar cu semnătura asociației de proprietari.

Mai mulți senatori au creat un proiect de modificare a legii privind distrugerea zidurilor din apartamente care nu fac parte din structura de rezistență. Conform propunerii legislative, oamenii care doresc să facă anumite modificări în locuințe, ce impun dărâmarea unor pereți, nu vor mai fi nevoiți să obțină acordul a 50% plus 1 din locatari. Totul ar putea să se rezolve doar cu o semnătură de la asociația de proprietari pe o cerere care va fi transmisă ulterior la primărie. 

Proiectul nu îi bucură pe toți

 În cazul în care va fi votată și adoptată, această lege ar putea naște discuții aprinse între locatari și asociațiile de proprietari. "Blocul nostru este cu bulină și cu grad foarte ridicat seismic. Am auzit de această lege, dar e o mare nenorocire, mai ales pentru blocurile cu bulină. Nu se poate să dărâmăm pereții, nici pe cei care nu fac parte din structura de rezistență", a declarat un administrator de bloc la România Tv. 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81