Mistica soba pe lemne pentru cabane de vis

Motivul principal cand ne decidem in privinta construirii unei cabane sau case de vacanta, este acela de a te relaxa si evada de la problemele de zi cu zi, generate de tumultul si provocarile consumatoare de energie, atat de specifice vietii urbane.

Fiecare dintre noi tanjeste dupa sentimentul de reconectare cu natura si beneficiile pe care aceasta le poate oferi, atat noua, cat si celor dragi sau familiilor noastre. Si pentru ca experienta ta sa fie desavarsita, specialistii de la pefoc.ro ne propun o solutie pe atat de practica, pe atat de eleganta, de a-ti incalzi eficient sanctuarul din mijlocul naturii pe timpul iernii.

Ai ghicit! Este vorba de mistica si calduroasa soba pe lemne. Aceasta va reprezenta intotdeauna cea mai buna alegere in situatiile in care circumstantele nu permit instalarea unor seminee pe gaz, spre exemplu. O soba pe lemne va fi in masura sa-ti asigure confortul, alaturi de toate avantajele caldurii naturale, reusind in acelasi timp, sa se integreze perfect si sa conserve neclintit,  povestea de autenticitate a cabanei tale.

Trebuie sa stii ca pe piata exista doua astfel de tipuri de sobe: una pe baza de fonta si o alta, superioara din punct de vedere calitativ si estetic, ce prezinta la interior o captuseala fabricata dintr-un material specializat, cunoscut printre specialistii din domemiu, sub denumirea de “samota”.

La primul model, cel construit din fonta, principalul aspect rezidua din calitatea superioara a materialului si grosimii generoase ale acesteia ce va garanta un confort termic sporit. La fel ca si in cazul unui semineu clasic, sobele din fonta sunt disponibile si ele intr-o varietate larga de marimi si capacitati diferite de a incalzi in functie de caracteristicile si specificatiile spatiului in care urmeaza sa fie instalate. Datorita fontei, un material puternic conductiv, vei ramane placut surprins de rapiditatea cu care caldura din focar va fi degajata la foarte scurt timp, dupa aprinderea focului in soba.

In schimb, soba prevazuta la interior cu captuseala speciala din samota, se va bucura de un design mai placut, care nu puncteaza doar la capitolul estetic, ci si la eficienta termica, avand proprietatea de a conserva mai bine caldura dupa mult timp de la stingerea efectiva a focului. Trebuie sa stiti ca samota este un material consumabil care necesita inlocuire la un interval intre 4 sau 5 ani, aspect care insa, nu-i va schimba renumele pentru capacitatiile ei extraordinare de a izola caldura, in spatiul unde este folosita.

Daca si tu esti in cautarea unei sobe de calitate pentru incalzirea cabanei sau casei tale de vacanta, si iti faci griji cum sa transporti un obiect atat de voluminos in locatia ta, n-o mai face si lipseste-te de aceasta grija, pentru ca cei de la pefoc.ro iti vor asigura gratuit transportul. Asadar, bucura-te de caldura naturala pe timpul iernii si foloseste sobele cu durata mare de viata, la care primesti garantie de pana la 5 ani din partea celor de la pefoc.ro care vor fi in acelasi timp, gata sa-ti raspunda la orice intrebare si sa ofere solutii avantajoase, adaptate perfect nevoilor si bugetului tau.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel