Urmărește emisiunea live


Mister. A fost identificat teroristul cu pălărie de la aeroportul din Bruxelles

Poliția belgiană a reușit să elucideze  cine este "omul cu pălărie" care apare pe înregistrările de la aeroportul din Bruxelles.

Belgiano-marocanul Mohamed Abrini, suspect-cheie în atentatele din noiembrie 2015 din Paris, arestat vineri la Bruxelles, a recunoscut că a este "bărbatul cu pălărie", prezent pe aeroportul Zaventem din Bruxelles în data de 22 martie, când au avut loc atentatele, relatează Mediafax.

Abrini a fost inculpat pentru "asasinate teroriste" și "participare la activitățile unei grupări teroriste", a anunțat sâmbătă parchetul federal belgian într-un comunicat, transmite AFP.

Abrini, un belgian în vârstă de 31 de ani, se afla pe lista celor mai căutate persoane din Europa după ce a fost identificat pe înregistrarea unei camere de supraveghere într-un automobil în compania lui Salah Abdeslam, scrie Agerpres.

În afară de Abrini, procurorii au anunțat inculparea altor trei indivizi: Osama K, bănuit că a fost al doilea om aflat în contact cu atacatorul kamikaze de la stația de metrou din Bruxelles și cel care ar fi fost prezent în momentul cumpărării genților care au fost ulterior folosite în dublul atentat sinucigaș de pe aeroportul internațional Zaventem; cetățeanul rwandez Herve B.M. și Bilal E.M., inculpați pentru asasinate teroriste și pentru participare la activitățile unei grupări teroriste, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel