Miss Argentina s-a căsătorit cu Miss Puerto Rico / video

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Miss Argentina și Miss Puerto Rico au anunțat că s-au căsătorit în secret.

Mariana Varela, 26 de ani, din Argentina, și Fabiola Valentín, 22 de ani, din Puerto Rico, s-au întâlnit pentru prima dată în 2020, când și-au reprezentat țările în competiția Miss Grand International.

Cele două femei au anunțat în prezent, pe Instagram, că s-au căsătorit.

În videoclipul de 30 de secunde, cuplul a împărtășit fragmente video din călătorii, inclusiv imagini în care se îmbrățișează pe plaja Jobos din Puerto Rico și se bucură de o plimbare romantică cu barca în Mexic, conform Daily Mail.

Premieră în politica SUA: În toate cele 50 de state americane există candidaţi LGBTQ pentru alegerile din 8 noiembrie

Pentru prima dată în istoria SUA, persoane lesbiene, gay, bi sau transgender candidează la alegerile de la jumătatea mandatului în toate cele 50 de state americane, un record ce ar putea avea o influenţă majoră asupra peisajului politic al ţării, relatează miercuri France Presse.

Aproximativ 678 de membri ai comunităţii LGBTQ candidează la alegerile din 8 noiembrie, scrutin în cadrul căruia americanii vor reînnoi toate mandatele din Camera Reprezentanţilor şi o treime din Senat. De asemenea, sunt în joc o serie întreagă de posturi de guvernatori şi aleşi locali.

Aceasta este o creştere de aproape 20% faţă de ultimele alegeri, potrivit unei analize realizate de LGBTQ Victory Fund, care ajută la finanţarea acestor campanii.

Printre candidaţii de seamă: democratele Tina Kotek şi Maura Healey ar putea deveni primele guvernatoare lesbiene ale statelor lor respective, Oregon şi Massachusetts.

Iar în statul Vermont, la graniţa cu Canada, Becca Balint are şanse mari să devină prima lesbiană din acest stat aleasă în Camera Reprezentanţilor. Aproximativ 90% dintre aceste candidaturi provin din tabăra democrată.

Pentru Annise Parker, fost primar al oraşului Houston din Texas şi şefa LGBTQ Victory Fund, acest număr record de candidaturi este o reacţie a alegătorilor americani "la atacurile necruţătoare vizând comunitatea LGBT în acest an".

În ultimii ani, proiectele de lege ce vizează restrângerea drepturilor persoanelor transgender sau limitarea predării chestiunilor legate de homosexualitate la şcoală s-au înmulţit în toată ţara.

În martie, guvernatorul republican Ron DeSantis, una dintre figurile de frunte ale conservatorilor americani, prezentat pentru a fi candidat la următoarele alegeri prezidenţiale, a semnat o lege ce interzice predarea materiilor legate de orientarea sexuală sau identitatea de gen în şcoala primară (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel