Miron Cozma-Petre Roman, scandal în direct. ”Chiar nu vă e rușine să omorâți oameni?”

Miron Cozma și Petre Roman, ambii acuzați în ”Dosarul Mineriada” de infracțiuni contra umanității, s-au certat, vineri seară, la B1 TV. 

”Cum am precizat și la Parchetul militar, această acuzație nu are absolut niciun fel de temei. Nu sunt dovezi care să implice o ilegalitate comisă de mine sau de Guvernul pe care l-am condus. Tot desfășurătorul acelor zile, mai ales ziua de 13, arată că a fost un atac împotriva instituțiilor statului. Decizia pentru intervenția din 13 a fost perfect legată și cerută și de Procurorul General și a avut ca scop reinstaurarea liniștii în Piața Universității. Răspunsul meu e categoric și fără echivoc și apăsat că nu există niciun fel de temei pentru asemenea acuzații!", a declarat, pentru B1 TV, Petre Roman.

Miron Cozma l-a făcut nesimțit și l-a întrebat: ”Aveai autoritate legală să împuști oamenii? Chiar nu vă e rușine să omorâți oameni?”. 

Petre Roman a închis telefonul, iar Miron Cozma a continuat: ”Normal, că nu suportă adevărul! Nici el, nici comunistul de Iliescu! N-o să mai permit ca adevărul să fie trunchiat! Cu câtă nesimțire vine și spune că avea autoritate legală să împuști oamenii!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel