Mirela Vaida schimbă emisiunea: N-o ratez. Mereu mi-am dorit

Mirela Vaida vine sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 20.00, la "Te cunosc de undeva!", în calitate de invitat special, și va cânta alături de Alin Gheorghișan, în deschiderea galei prezentate de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Mirela și Alin vor îmbrăca portul popular din zona Moldovei și vor cânta acompaniați de taraful condus de Silvian Voicu.

"Te cunosc de undeva!" este una dintre emisiunile mele de suflet, pe care n-o ratez de 13 sezoane. Atâta bucurie, culoare, energie și, bineînțeles, talent sunt în acest show, încât mereu mi-am dorit și m-am visat printre concurenții săi. Am și fost pe punctul de a mă afla printre ei însă, din cauza emisiunilor în direct pe care le-am avut, acest lucru nu s-a mai concretizat.

Așa că este cu atât mai mare entuziasmul meu atunci când ruleta personajelor își amintește de mine și mă invită în emisiune. De această dată, bucuria este chiar mai mare, pentru că voi cânta alături de Alin Gheorghișan, colegul meu de la Teatrul "Constantin Tănase", spune Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii "Totul pentru dragoste – La bine și la greu", de la Antena 1.

Sâmbătă, la "Te cunosc de undeva!", Mirela Vaida și concurentul Alin Gheorghișan vor interpreta, acesta din urmă în travesti, câteva cântece din repertoriul Angelei Moldovan.

"M-am născut și am crescut cu muzica populară în casă, este o parte din mine. Și cred că de acolo știu primele cântece. Cel mai mult ascultam cântecele Irinei Loghin, care răsunau în toată curtea. Cred că acelea au fost primele piese pe care le-am învățat sau poate chiar cele ale Angelei Moldovan, "Bundița" și "La oglindă", de exemplu, pe care îmi amintesc că le cântam la grădiniță", mai spune ea.

Cum vor aprecia jurații momentul special susținut de Mirela Vaida și Alin Gheorghișan, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel