Mirela Vaida, coleg nou la Antena 1

Mirela Vaida și Dodo Mesaroș
Mirela Vaida și Dodo Mesaroș

Emisiunea ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, care va avea marea premieră pe 1 octombrie va debuta în acest nou sezon cu o mulțime de noutăți și surprize pentru public. 

Nu doar formatul va fi unul nou, ci și echipa, Mirela Vaida având un nou coleg, pe Dodo Mesaroș, care va prezenta show-ul alături de ea.

Dodo Mesaroș vine la rândul lui cu o vastă experiență atât în televiziune, cât și în radio. Sibianul mărturisește însă că "Totul pentru dragoste – La bine și la greu" este o adevărată provocare pentru el.

"Pentru mine este, în primul rând, o foarte mare provocare și în al doilea rând o adevărată bucurie să cunosc niște oameni foarte pasionați de ceea ce fac, foarte implicați și abia aștept să cunosc concurenții. Presimt că va urma o perioadă foarte interesantă a noastră, a tuturor, inclusiv a publicului. Pentru mine este prima experiență într-un reality și asta cred că m-a provocat în primul rând. Cred că viața reală a oamenilor, exact așa cum este ea, oamenii surprinși în momentele lor unice sunt elementele unice care ne țin în priză, astea ne plac tuturor. Cred că telespectatorii vor fi atrași din primele minute," spune Dodo Mesaroș, care va fi legătura Mirelei Vaida cu "Casa Dragostei", dar și mediator între concurenți.

"Totul pentru dragoste - La bine si la greu" propune telespectatorilor Antena 1 un sezon II special, în care oamenii singuri fac totul pentru a-și găsi dragostea, iar cuplurile își pot demonstra sentimentele și loialitatea sau, dimpotrivă, slăbiciunile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel