Mirela, părăsită de Ionuț pentru a deveni ispită pe Insula Iubirii

Insula iubirii
Insula iubirii

Mirela și Ionuț și Hannelore și Bogdan au petrecut ore în șir în fața focului, seara trecută, înainte de a părăsi "Insula Iubirii".

În timp ce Mirela a plecat acasă singură, după ce partenerul său a decis să rămână pe "Insula Iubirii" în calitate de ispită, Bogdan și Hannelore au plecat împreună, cu mențiunea însă că încă mai au multe lucruri de discutat acasă.

Primul cuplu care s-a întâlnit, seara trecută, la Bonfire a fost cel format din Mirela și Ionuț, fiecare pregătit să se arate deranjat de gesturile făcute de celălalt pe "Insula Iubirii". Sosit pe o poziție de forță, Ionuț a continuat să îi reproșeze Mirelei gestul acesteia de a-l descheia pe Mircea la pantaloni. "A fost o dezamăgire foarte mare brusc, am luat decizia să fac ce e mai bine pentru mine. Nicoleta nu a avut un amestec, eu sunt singurul care o s-o scot pe Mirela din inima mea", a spus acesta.

Schimbare pentru Mirela

De o transformare la 180 de grade a avut parte Mirela, care dacă înainte de Bonfire se arăta încrezătoare, pe parcursul ceremoniei focului, aceasta s-a lăsat umilită de Ionuț și a dat înapoi pas cu pas. "Mă simt mult mai bine cu mine, am venit o geloasă, o posesivă, nu mă apreciam. Mi-a plăcut foarte mult și chiar se vede pe mine, nu regret nimic, am cunoscut un om minunat!", spunea aceasta înainte de întâlnirea cu Gojman, pentru ca apoi să dea înapoi și să se dezică de orice gest. "M-ai adus 10.000 de kilometri ca să mă părăsești", a spus aceasta plângând după ce a aflat de intenția lui de a rămâne în Thailanda.

De partea cealaltă, întâlnirea dintre Hannelore și Bogdan a fost, cu siguranță, cea mai lungă ceremonie a focului din istoria "Insula Iubirii", timp de mai bine de șapte ore, Bogdan a încercat să afle explicații pentru gesturile logodnicei sale, în timp ce aceasta a încercat cu înverșunare să îl convingă că nimic din ceea ce a văzut nu este adevărat.

"Așa nu se poate să continuăm. După toate șuturile pe care le-a primit de dincolo, Maria m-a ridicat într-o zi, m-a făcut să mă simt bărbat. Vreau să îmi caut o casă lângă Timișoara, având și cățelul și mașinile și ATV-ul, la bloc m-aș chinui. Mi-am găsit liniștea, înainte vedeam lucrurile cu disperare, dar acum am descoperit și alt mod: acela ca noi să putem trăi și separați, poate e cel mai bine pentru amândoi. Și din moment ce mi-am permis să gândesc așa, am avut o stare de liniște, de eliberare", a spus Bogdan înainte de Bonfire.

Pe insula cealaltă, înainte de întâlnirea cu Bogdan, Hannelore a primit un nou duș rece de la mama sa, pe care a sunat-o. Auzind varianta fiicei sale, care se declara nefericită și confuză, femeia a îndemnat-o să îl părăsească pe acesta înainte ca el să aibă ocazia. "Să nu-ți faci probleme, tu să fii ok, nu contează nimic altceva. Nici nu ar mai trebui să îl asculți, ca să nu îi dai ocazia să îți dea papucii. Să îi dai tu prima, că el te-a călcat în picioare", i-a spus mama lui Hannelore.

Ajunsă în fața lui Bogdan, Hanneore a avut un prim șoc după ce acesta nu a vrut să o sărute. Încercând apoi să îl înduplece, aceasta a făcut o încercare, spunându-i acestuia că simte "drag" față de Andi așa cum simte și față de alți bărbați din viața ei, dar care nu înseamnă nimic. "Și pe toți îi laşi să te pupe pe gât, pe umăr?", a spus revoltat Bogdan, care i-a reproșat apoi iubitei sale că le-a spus tuturor atâtea lucruri neadevărate despre el încât și Mirela și Andi și-au făcut o impresie complet greșită despre el. Ignorând încercările logodnicei sale de a-l impresiona, Bogdan a urmărit apoi imaginile cu parcursul său pe Insulă. "M-a deranjat că ai spus că dacă vei simți, vei sări pe ispite! Tu ai venit aici cu un plan B", a mai spus Hannelore când a văzut că lacrimile nu îl impresionează, trecând apoi la gesturi mari care să îi mângăie ego-ul. "Acum eu îți cer ție o ultimă șansă", a spus aceasta.

Viitoarea mireasă a continuat să nege orice sentiment avut vizavi de Andi după ce în aceeași zi a avut pentru prima dată un moment de sinceritate. "Mi-am dat seama că atunci când în viața ta își face loc o altă persoană, înseamnă că prima nu înseamnă destul de mult. Am înțeles asta după ce Andi a plecat, singurul lucru pe care mi-l pot reproșa este că nu am înțeles mai devreme. Noi am comunicat printr-un limbaj pe care doar noi l-am înțeles, oricât am încercat să ascund asta", a spus Hannelore la ultimul testimonial, înainte de Bonfire. Întrebată dacă s-a îndrăgostit de Andi, aceasta a răspuns pentru prima dată sincer: "Nebunește!".

Decizie importantă pentru Bogdan


Cu toate acestea, Bogdan a luat o decizie pentru amândoi, după mai bine de șapte ore de discuții la Bonfire. "Vom pleca împreună, dar nu știu ce se va întâmpla când ajungem acasă", a spus acesta.

La ora la care Hannelore și Bogdan părăseau ceremonia focului, în resort-ul în care se aflau Mirela și Ionuț, lucrurile au luat o întorsătură diferită! Mirela, care era decisă să încheie orice legătură cu trecutul care o distrugea psihic, s-a schimbat la 180 de grade și a început să facă orice îi stă în puteri ca să se întoarcă în brațele bărbatului care o umilește cu fiecare cuvânt. Ba chiar l-a umilit pe Mircea și a aruncat brățara primită cadou de la acesta cu doar o seară înainte, atunci când s-au și sărutat prima dată. "Eu nu renunț așa ușor!", a spus aceasta, scoțând la atac toate armele feminine pentru a-l întoarce pe Ionuț. Nimic nu l-a făcut însă pe acesta să refuze ocazia de a-și îndeplini visul de a deveni ispită. "Nu pot să cred că îmi faci asta! Asta e mai important pentru tine?!", i-a reproșat Mirela în momentul în care Ionuț a lăsat-o singură în resort.

În acest timp, Mircea a primit cu dezamăgire vestea că Mirela s-a dezis de el pentru a încerca să îl înduplece pe Ionuț. "Dacă e planul ei ca să îi arate lui ce pierde, prost sunt eu...", a spus Mircea, care în aceste condiții a acceptat și el propunerea de a rămâne în continuare în Thailanda pentru filmările sezonului 5.

Ce s-a întâmplat cu cele cinci cupluri din cel de-al patrulea sezon și pentru care dintre ei "Insula Iubirii" a continuat acasă, unde nu există camere, telespectatorii pot afla duminica viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, în marea finală!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel