Mircea Geoană, citat de instanță în dosarul "Mită la PSD"

Curtea de Apel București a solicitat audierea în calitate de martor a senatorului Mircea Geoană, pentru data de 19 februarie, în dosarul în care fostul lider PSD Gheorghe Bunea Stancu și afaceristul Ioan Niculae sunt cercetați în legătură cu campania electorală a PSD din 2009.

La termenul de joi al procesului, instanța a audiat mai mulți martori cu funcții de conducere în cadrul Interagro, care au dat detalii despre un contract de cercetare în domeniul construcțiilor, semnat între această companie deținută de Ioan Niculae și Insomar, potrivit Agerpres.

Instanța a stabilit ca pentru următorul termen din 19 februarie să fie citați pentru audiere ca martori Mircea Geoană, cumnatul acestuia Ionuț Costea și Cristian Burci. Acest dosar se află în faza de apel, după ce pe 20 noiembrie 2013 Judecătoria Sectorului 1 a decis achitarea lui Gheorghe Bunea Stancu și Ioan Niculae.

Alături de aceștia au mai fost achitați și ceilalți inculpați din dosar, Gheorghe Teodorescu și Viorel Bărac.

Procurorii anticorupție i-au trimis în judecată, pe 11 ianuarie 2012, pe președintele Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, și pe omul de afaceri Ioan Niculae, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a candidatului PSD la alegerile prezidențiale din 2009, Mircea Geoană.

Mircea Geoană trebuie să se mute. Vila a fost vândută cu 900.000 de euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel