Mircea Geoană: Afacerea Bercea-Băsescu, mai rea decât o mineriadă

mineriada 1
mineriada 1

Mircea Geoană a fost foarte tranșant în ceea ce privește cazul Mircea Băsescu: Traian Băsescu trebuie să demisioneze deîndeată. Pentru imaginea României afacerea de corupție în care e implicat fratele președintelui este mai rea decât o mineriadă.

Mircea Geoană a intervenit telefonic în emisiunea lui Rareș Bogdan, de la Realitatea Tv, și a comentat implicațiile scandalului Mircea Băsescu-Bercea Mondialul la nivel internațional.

”În acest moment în care presa europeană este foarte sensibilă la problema roma, cu aceste scandaluri legate de clanurile mafiote, a fi asociat președintele ste devastator pentru țară. Mâine știrea va fi viral, în presa străină, va genera o vulnerabilitate extremă pentru România. Situația creată îl obligă pe Traian Băsescu să demisioneze, pentru că generează instabilitate, chiar dacă este nevinovat, chiar dacă nu a avut nicio tangență cu înțelegerea Mircea Băsescu- Bercea Mondialul. Nu pot să nu îmi pun întrebarea dacă banii pe care îi vehiculau cei doi nu au finanțat campania electorală? Traian Băsescu a fost în campanie cu Bercea Mondialul, a primit o salbă de aur, a dansat acele dansuri rituale, în Slatina. Nu are cum să se disocieze de clanul Bercea”, a concluzionat Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel