Mircea Dinescu, pagubă la Portul cultural Cetate, în urma furtunii de duminică

Crişan Andreescu / 08 iul 2019 / 18:10 Salveaza PDF Comentarii
Cei doi plopi seculari au distrus clădirea Portului cultural de la Cetate. Foto: Facebook
Descriere foto: Cei doi plopi seculari au distrus clădirea Portului cultural de la Cetate. Foto: Facebook

Mircea Dinescu are probleme la Cetate, unde clădirea Portului cultural a suferit avarii importante în urma furtunii de duminică noaptea.

"Cei doi plopi seculari care străjuiau Portul Cultural de la Cetate, locul unde s-au născut atâtea și atâtea emisiuni "Politică și delicatețuri", s-au frânt și ca un făcut, s-au prăbușit peste clădire, strivind-o... ", a scris şi Mircea Dinescu pe Facebook.

Paguba de la Cetate a determinat ca organizatorii celei de-a   zecea ediţie a Divan Film Festival, ce urma să aibă loc în august la Craiova şi Portul cultural Cetate să fie anulată.

„Pe malul Dunării a avut loc noaptea trecută o furtună care a distrus Gara Fluvială, spaţiul nostru principal de proiecţii şi dezbateri. Până ne regrupăm şi găsim alte soluţii, anunţăm cu părere de rău că Divan Film Festival nu va mai avea loc anul acesta la Craiova şi Cetate, în perioada 9-18 august, aşa cum am anunţasem. Ne pare rău", au anunțat organizatorii pe Facebook.

Divan Film Festival este un proiect cultural organizat de Fundaţia pentru Poezie „Mircea Dinescu" şi Casa de Cultură „Traian Demetrescu", Craiova.

 

Vezi și: Dolj, Divan Film Festival. 'Balcanii visează', tema ediţiei


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27