Mircea Diaconu, într-un rol de excepție în "Scandal la Operă!” la Nottara

Nottara vine cu o mulțime de surprize pentru iubitorii de teatru. Duminică, începând cu ora 19.00, românii sunt invitați să vadă spectacolul “Scandal la Operă!” în care Mircea Diaconu are rolul principal.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Presa internațională vuiește cu un subiect delicat. Mesaj venit din Germania pentru Iohannis

Maestrul vine de la Bruxelles, de pe marea scenă politică a Uniunii Europene, la Bucureṣti, pe marea scenă a Teatrului Nottara, pentru a interpreta a 110-a oară rolul principal în spectacolul Scandal la Operă! de Ken Ludwig, în regia lui Petre Bokor.

Surpriză marca Nottara

Se întâmplă duminică, 21 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Horia Lovinescu. Spectatorii vor avea parte de o seară specială, bucurându-se nu doar de o comedie spumoasă, ci ṣi de o surpriză marca Nottara. Un scandal se aprinde uṣor, mai ales când în joc sunt 1.000 de bilete vândute la Opera din Cleveland, 25 de kilograme de crabi pregătiṭi pentru recepṭie ṣi... un tenor mult-aṣteptat care, când să urce în scenă, nu poate fi urnit de la cabină, căci zace mort (de băutură). Prilejul perfect pentru un cântăreṭ amator să culeagă el aclamaṭiile publicului. Numai că cinicul impresar care salvează astfel spectacolul, trebuie să facă faṭă ṣi încurcăturilor amoroase din culise, iscate de trezirea tenorului invitat.

"Scandal la Operă!", o comedie pe măsura marilor farse clasice, cu un ritm ameṭitor al situaṭiilor pline de umor

La premieră, regretatul regizor Petre Bokor a ṭinut să mulṭumească Teatrului Nottara, în stilul ṣugubăṭ al producṭiei pe care a semnat-o: mulţumesc (...) în numele meu personal, în numele tuturor celorlalţi: tenori, soprane, baritoni, alto, solişti de vază, sau debutanţi; în numele lui Puccini, Verdi, Rossini, Bizet, Mascagni şi al Liftierului (...) Sperăm ca spectacolul nostru să vă facă tot atâta plăcere, cât ne-a făcut nouă munca de a-l pregăti!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel