Mircea Băsescu, nou dosar penal. Radu Tudor: E o palmă dată României

Mircea Băsescu este acuzat înşelăciune şi inducere în eroare a organelor judiciare. Acest subiect a fost comentat de Radu Tudor, printr-o intervenție telefonică, la Antena 3.

VEZI ȘI: Mircea Băsescu, nou dosar penal. Acuzații de înșelăciune și inducere în eroare a organelor judiciare

"Deocamdată, deși avem niște presupuneri, putem face niște deducții logice. S-ar putea ca noile înregistrări despre care vorbea ieri Pavel Abraham, avocatul familiei lui Bercea Mondial, să producă deja efecte. Noi știm că pentru infracțiunea principală nu mai există niciun dubiu. Mircea Băsescu a luat 250.000 de euro de la interlopi și a dorit să influențeze Justiția în scopul obținerii unei sentințe mai mici pentru Bercea Mondial. Pentru lucrul acesta, Mircea Băsescu a fost arestat. Mai departe, s-ar putea ca noile înregistrări să aducă o lumină nouă în privința noului dosar. Este posibil să apară acei intermediari despre care s-a tot vorbit", a spus Radu Tudor la Antena 3.

"Eu nu sunt jurist, nu știu cât este de grav noul dosar, dar putem explica în termeni populari. În momentul în care te duci în fața judecătorilor și juri că spui adevărul, dar minți și spui cu totul altceva, în mod evident, îți agravezi situația. Eu am spus de fiecare dată: nu este o situație fericită pentru familia lui Traian Băsescu. Nimeni nu și-a dorit arestarea fratelui președintelui Româniai. Este o palmă dată acestei țări. Nimeni nu și-a dorit să cauzeze o suferință unei familii, dar ei nu fac decât să plătească prețul unui comportament pe care ei l-au avut", a punctat Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel