Mircea Badea: Vreau ca ei doi să candideze. Ar fi tare să ajungă în finală la prezidențiale. Feerie!

Mircea Badea a spus pe cine ar vrea să vadă în finala prezidențială din anul 2024.

În stilul său caracteristic, Mircea Badea a făcut un exercițiu de imaginație și a zis că i s-ar părea interesant ca Laura Codruța Kovesi și Daniel Morar să ajungă în finala alegerilor prezidențiale din anul 2024.

VEZI ȘI: Diana Tache: Daniel, dragostea mea! Putea să fie altcumva, dar ai tăcut 15 ani

„Aș fi mare fan să participe Daniel Morar la alegerile prezidențiale. Daniel Morar a fost numit procuror șef DNA de către Traian Băsescu, așa cum Laura Codruța Kovesi a fost numită procuror general al României de același Traian Băsescu. O luase de la Sibiu cu experiență practic... zero. E tare, sunt fan! Să candideze Daniel Morar și Laura Codruța Kovesi la prezidențiale. Sunt fan! Dacă ar fi după mine, vreau ca ei doi să candideze. Ar fi tare să ajungă Daniel Morar și Laura Codruța Kovesi în finală, în turul doi la prezidențiale. Feerie!”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Momentul în care CCR a intervenit la Kovesi şi a spus "STOP, este prea mult, se depăşesc limitele constituţionale"

Daniel Morar este un jurist român, care a deținut funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, din august 2005. Din 2013 este judecător la Curtea Constituțională a României.

Laura Codruța Kovesi, născută Lascu, este un procuror român care ocupă funcția de procuror-șef la Parchetul European. Anterior a ocupat funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție din 2013 până în 9 iulie 2018. Înainte de această funcție, Kovesi a fost procuror la Sibiu și procuror general al României.

2. -imagine fara descriere- (daniel-morar-kovesi-prezidentiale-2024-badea-32_96770500.jpg)

VEZI ȘI: Vâlcu: Cel mai tare stand-upper al României e Mircea Badea. De mult voiam să o zic

Val Vâlcu a discutat cu Alfred Bulai despre cei mai buni comedianți români.

Alfred Bulai și Val Vâlcu au discutat despre umorul care prinde în zilele noastre, remarcând faptul că glumele fine nu mai sunt la modă fiindcă nu sunt înțelese de majoritatea. „Da, umorul trebuie să fie grosier, să-și dea unul cu o cărămidă în cap sau să înjure”, a spus Vâlcu.

„Da, haide să ne înțelegem, ceea ce are succes astăzi este stand-up comedy. Unii au numere bune, nu vreau să critic, dar o parte mare dintre comedianții aceștia, în afară de obscenități, nu fac altceva”, a comentat Bulai.

„De mult voiam să o zic, profit acum că nu ne aude nimeni... Știi care este cel mai tare stand-upper din România? Nu are nici obscenități, că sunt rigorile CNA-ului. După părerea mea, este Mircea Badea. El face stand-up stând pe scaun, la măsuță. Și face seară de seară, nu-și face regie. Majoritatea emisiunii are loc la lectură directă”, a adăugat jurnalistul Val Vâlcu. VEZI CONTINUAREA AICI - https://www.dcnews.ro/valcu-cel-mai-tare-stand-upper-al-romaniei-e-mircea-badea-de-mult-voiam-sa-o-zic_900202.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel