Mircea Badea, uluit de Andra și Delia: Doamne ferește! video

Scutaru Cristina / 03 iul 2018 / 09:10 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea
Descriere foto: Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit despre Delia și Andra în contextul în care indiferent de cât de mult talent ai, nu ar trebui să abordezi anumite cântece.

"Indiferent de talent și dotarea de la natură, unele lucruri nu ar trebui abordate. Una dintre cele mai mari artiste ale planetei, din toate timpurile, este Maria Tănase. Unul dintre cântecele sale este un blestem, o specie literară.

Blestemul este o expresie a durerii, este explozia ultimă, când un om nu mai suportă chinurile în care se zbate îl apucă blestemul. Există blestemul "Cine iubește și lasă" al Mariei Tănase. Am ascultat acest cântec, apoi mi-a propus Youtube să ascult Andra și Delia care au cântat și ele, două super voci. Să nu înțeleagă cineva că am zis ceva negativ despre acestea. Au talent uriaș, dar din punctul meu de vedere, cântă niște mărunțenii. Acum au încercat să cânte "Cine iubește și lasă". Totuși sunt lucruri interzise chiar și marilor talente dacă nu înțeleg. Blestemul este ceva îngrozitor de profund care vine dintr-o mare durere", a zis Mircea Badea.

După ce a pus varianta originală, interpretată de Maria Tănase, a pus și varianta Andra, respectiv Delia.

"Doamne ferește! Cum să faci așa ceva? Unele lucruri nu sunt accesibile talentelor simple. De ce? Nu înțeleg și nu simt blestemul", a reacționat Mircea Badea spunând că rockul și lăutăria nu au nicio legătură cu blestemul.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26